Menu
EUR
FREE GIFT: Mini geurkaars t.w.v. €20,- cadeau bij je bestelling vanaf €65,- Meer info
Winterwelzijn: tips tegen de winterblues

Winterwelzijn: tips tegen de winterblues

Door: Wellmark Reacties: 0

De winterdagen kunnen soms zwaar aanvoelen. De dagen zijn korter, het is koud, je weerstand is minder en daarmee vaak ook je energie. Extra belangrijk om te focussen op je welzijn en positiviteit! We delen graag een aantal manieren om deze maanden met een goede mindset te omarmen.

1. Omarm het licht: In de winter hebben we minder daglicht, wat invloed kan hebben op je stemming. Probeer overdag wat tijd buiten door te brengen, al is het maar vijf minuten. Het natuurlijke licht zal je humeur een boost geven.

2. Creëer gezelligheid in huis: Maak van je huis een gezellige cocon met warme dekens, comfortabele kussens en zachte verlichting. Voeg de rustgevende geur van onze geurkaarsen toe voor een extra vleugje comfort.

3. Maak tijd voor selfcare: Winter is het perfecte seizoen om extra aandacht aan selfcare te besteden. Plan deze momenten in je routine, zoals een warm bad met ons heerlijke badzout, een rustgevende geurkaars, en een kopje thee om te ontspannen.

4. Beweeg je lichaam: Lichaamsbeweging is perfect om de winterblues tegen te gaan. Het stimuleert de afgifte van endorfines, wat je humeur verbetert. Of het nu gaat om een winterwandeling, een korte sportsessie thuis of een danssessie, kies altijd een activiteit waar je blij van wordt.

5. Voed je geest met positiviteit: Lees inspirerende boeken, luister naar vrolijke muziek of volg een online mindfulness cursus. Het voeden van je geest met positieve gedachten heeft een enorme impact hebben op je algehele welzijn.

6. Verwen je smaakpapillen: Experimenteer met nieuwe winterse recepten en voed je lichaam met voedzaam en smaakvol voedsel. Geniet van warme soepen, verwarmende kruiden en comfortabele gerechten die je hart verwarmen. Voeg onze thee toe aan je ritueel voor de finishing touch.

7. Plan leuke activiteiten: Geef jezelf iets om naar uit te kijken door leuke activiteiten te plannen. Denk aan een avondje samen met vrienden, eindelijk beginnen aan die nieuwe hobby of het plannen van een korte vakantie.

Laat de winterblues niet de overhand nemen. Door bewust te kiezen voor positiviteit, selfcare en het omarmen van de gezelligheid van het seizoen, kun je een winter vol happiness creëren. Vergeet niet: de lente komt altijd na de winter.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!