Enrich your world!
Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • Nederlands
 • Wash your hands for happiness!

  Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.-1Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.-2
  Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Glazen flessen gevuld met vegan topingrediënten. Navulbaar en herbruikbaar. Chique, tijdloos design met minimalistisch vintage labels.
  • Sfeermakers

   Sfeermakers

   Voor een fijne en rijke geur in huis hebben wij onze sfeermakers. De geurstokjes en/of geurkaarsen zorgen voor een langdurige rijke geur in jouw: woonkamer, badkamer of toilet. Maak van jouw huis een heerlijk warm en fris thuis!

   Toon meer
  • Handverzorging

   Handverzorging

   Verzorg je handen met de handverzorgende producten van Wellmark! Mooie flessen met vegan inhoud. Geniet extra lang van je favorieten producten door ze na te vullen als ze op zijn.

   Toon meer

  Sustainability Read more in our blogs

  • Tips voor een perfect kerstpakket voor jouw team!10 Nov

   SustainabilityTips voor een perfect kerstpakket voor jouw team!

   De drukste tijd van het jaar is weer aangebroken! Heb jij de kerstpakketten voor je team al geregeld? Dit is soms moeilijker dan je denkt, want wat geef je dan? Wellmark deed hier onderzoek naar, medewerkers geven aan wat echt belangrijk voor hen is.

  • Spoil your favourite relations with a beautiful holiday gift!22 Oct

   SustainabilitySpoil your favourite relations with a beautiful holiday gift!

   Wie ga jij dit jaar verwennen met een mooi eindejaarsgeschenk? Je werknemers, relaties of je geliefden? Wellmark draagt daar graag een steentje aan bij. De pakketten zijn met veel liefde samengesteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij personaliseren de pakketten graag, om meer waarde aan het geschenk toe te voegen. Deze pakketten hebben we in alle soorten en maten. Dus ben jij nog op zoek? Lees dan vooral verder…

  • Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?05 Jun

   SustainabilityHoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?

   Te weinig volgens de mensen die in 1974 besloten wereld milieu dag op te zetten op 5 juni. Een dag dat ervoor bedoeld is mensen bewust te maken van het milieu en er een dag bij stil te staan. In Nederland is hier nog weinig aandacht voor, terwijl we eigenlijk steeds meer bezig zijn met duurzaamheid. Wellmark levert graag een bijdrage aan het bewust maken van de mensen over het milieu op deze dag.

  Onze favorieten Read more in our blogs

  • Hip huis, Hip thuis22 Jun

   Onze favorietenHip huis, Hip thuis

   Benieuwd naar de nieuwste woontrends van 2021? Wij ook! Daarom hebben we ze voor jouw op een rijtje gezet. Van duurzaamheid, naar de kleuren van 2021.. Ook laten zien hoe Wellmark mee doet aan deze nieuwste trends!

  Wellmark / - Reviews @