Enrich your world!
Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • Nederlands
 • Wash your hands for happiness!

  Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.-1Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.-2
  Gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Glazen flessen gevuld met vegan topingrediënten. Navulbaar en herbruikbaar. Chique, tijdloos design met minimalistisch vintage labels.
  • Sfeermakers

   Sfeermakers

   Voor een fijne en rijke geur in huis hebben wij onze sfeermakers. De geurstokjes en/of geurkaarsen zorgen voor een langdurige rijke geur in jouw: woonkamer, badkamer of toilet. Maak van jouw huis een heerlijk warm en fris thuis!

   Toon meer
  • Handverzorging

   Handverzorging

   Verzorg je handen met de handverzorgende producten van Wellmark! Mooie flessen met vegan inhoud. Geniet extra lang van je favorieten producten door ze na te vullen als ze op zijn.

   Toon meer

  Sustainability Read more in our blogs

  • Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?05 Jun

   SustainabilityHoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?

   Te weinig volgens de mensen die in 1974 besloten wereld milieu dag op te zetten op 5 juni. Een dag dat ervoor bedoeld is mensen bewust te maken van het milieu en er een dag bij stil te staan. In Nederland is hier nog weinig aandacht voor, terwijl we eigenlijk steeds meer bezig zijn met duurzaamheid. Wellmark levert graag een bijdrage aan het bewust maken van de mensen over het milieu op deze dag.

  • Treat your MOM with Wellmark!28 Apr

   SustainabilityTreat your MOM with Wellmark!

   Wil je je moeder dit jaar verrassen met een origineel en mooi cadeau? Wellmark helpt jou graag om je moeder goed te verwennen. Een mooi aanbod van cadeaus, maar ook een mega WINACTIE! De cadeaus zijn samengesteld met liefde en perfect voor Moederdag. Dus zoek je nog een mooi cadeau, lees verder….

  • WELLmark's favorieten.. 08 Mar

   SustainabilityWELLmark's favorieten..

   Instagram is erg hot en happening in deze tijd. Voor bijna elk onderwerp kom je wel leuke accounts tegen op insta. Zo kunnen wij onszelf ook uren vermaken door inspiratie op te doen bij de leukste interieur accounts op Instagram. Hieronder laten we jullie wat leuke accounts zien, waarbij ze hun mening delen over onze producten! Ook nog opzoek naar interieur inspiratie? Lees vooral verder..

  Onze favorieten Read more in our blogs

  • Hip huis, Hip thuis22 Jun

   Onze favorietenHip huis, Hip thuis

   Benieuwd naar de nieuwste woontrends van 2021? Wij ook! Daarom hebben we ze voor jouw op een rijtje gezet. Van duurzaamheid, naar de kleuren van 2021.. Ook laten zien hoe Wellmark mee doet aan deze nieuwste trends!

  Wellmark / - Reviews @