Menu
EUR
GIFT FOR YOU: vanaf €65,- mini geurkaars, vanaf €100,- badzout Meer info

Onze sociale werkplaatsen

 

Toen Marleen Wellmark oprichtte was het voor haar een droom om een goed product te ontwikkelen met een sociale bijdrage. Ze ging op zoek naar een goede balans tussen commercie, mooie producten en 'het juiste doen'. Zo is de samenwerking ontstaan met sociale werkplaatsen. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die om wat voor reden ook extra ondersteuning nodig hebben om werk uit te kunnen voeren.
Op dit moment werkt Wellmark samen met drie sociale werkplaatsen in 's-Hertogenbosch, Waalwijk en op het eigen hoofdkantoor in Geffen.

Elke dag groeien we een stukje groter en dat zou niet mogelijk zijn zonder onze sterke krachten in deze mooie werkplaatsen!

 

Wat is een sociale werkplaats?

Een sociale werkplaats is een bedrijf of ruimte waar werkzaamheden worden verricht door mensen die extra ondersteuning nodig hebben om hun werk uit te kunnen voeren. De meeste van de arbeidskrachten die hier werken kunnen niet tewerk worden gesteld bij een regulier bedrijf, maar krijgen in een sociale werkplaats de mogelijkheid om ook hun bijdrage te leveren.

De sociale werkplaatsen zijn vanuit een sociaal oogpunt opgericht. Dit betekent dat deze werkplaatsen over het algemeen geen winstoogmerk hebben, maar met name gericht zijn op het sociale aspect van werk. Het werk geeft voor veel mensen een bepaalde structuur of doel in het leven.

Bij Wellmark werken we samen met externe sociale werkplaatsen in 's-Hertogenbosch en Waalwijk. Hier worden grote orders verwerkt, voorraad bijgehouden, producten gevuld en glazen flessen voorzien van mooie quotes. Bijvoorbeeld voor onze bestseller handzeep. Daarnaast hebben we ook een eigen sociale werkplaats op ons hoofdkantoor in Geffen. Deze werkplaats bedoelt om snel te kunnen schakelen als klanten een adhoc bestelling nodig hebben. Ook worden hier maatwerkopdrachten verwerkt.

 

Wie werken in een sociale werkplaats?

Wanneer je werkzaam bent in een sociale werkplaats kun je verschillende achtergronden hebben. Er werken mensen die bijvoorbeeld mentale of fysieke beperkingen hebben. Daarnaast is het ook mogelijk dat iemand met leerproblemen hier veel beter tot zijn recht komt. Ook mensen met psychische problemen, zoals geheugenverlies of concentratieproblemen, dragen hier hun steentje bij.

We zien dagelijks wat het werk doet met alle mensen die hier werkzaam zijn. Dit werk zorgt niet alleen voor inkomsten, maar zorgt ook voor plezier en voldoening. Dat maakt dat we al jaren met heel veel plezier en op goede voet samenwerken met deze organisaties.

Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!