Menu
EUR
Gratis lampolie bij aankoop van een olielamp SHOP NU
Wat betekent moederschap voor de eigenaresse van Wellmark

Wat betekent moederschap voor de eigenaresse van Wellmark

Door: Wellmark Reacties: 0

Moederschap is een wervelende wereld met elke dag een nieuw avontuur vol liefde, gelach en onverwachte wendingen. Onze eigenaresse vertelt in dit interview meer over hoe zij deze verantwoordelijkheid combineert met de drukte van haar eigen bedrijf en persoonlijke leven.

Wat betekent moederschap voor jou?

Voor mij betekent moederschap vooral genieten van de dagelijkse ups en downs. Het is fantastisch om mijn kinderen te zien opgroeien, met al hun eigenaardigheden en grappige momenten. Het is ook een hele verantwoordelijkheid, maar het geeft me veel voldoening om ze te zien groeien en ontwikkelen. Het is een mix van uitdagingen en vooral veel plezier.

Hoe vind je balans tussen werk en privé?

Het vinden van een goede balans tussen werk en een privéleven is soms een uitdaging. Je wilt er zijn voor je kinderen, maar tegelijkertijd ook niet tekortschieten op het werk.

Ik vind het wel een uitdaging om dit te combineren. Ik heb veel geluk met een lieve man die flexibele werkuren heeft, maar ik heb ook het geluk met voldoende oppasadresjes in mijn omgeving. Verder zorg ik ervoor dat ik altijd tijd maak voor de belangrijke momenten van mijn kinderen.

In de toekomst zou ik wel meer vrij willen nemen tijdens de schoolvakanties. Mijn oudste gaat nu namelijk voor het eerst naar school en ik vind het belangrijk dat hij het gevoel heeft dat het echt vakantie is. Nu moeten ze nog vaak naar de opvang/oppas, wat natuurlijk niet hetzelfde is.

Hoe ziet een relaxmoment voor jezelf eruit?

Voor mij is het eigenlijk al voldoende om een heerlijke wandeling te maken of lang in bad te gaan; hiervan kan ik echt tot rust komen. Dit is ook een van de redenen waarom er zoveel badproducten in ons assortiment te vinden zijn, zoals badzout en badzeep. Een leuke primeur: hier wordt binnenkort een fantastisch nieuw product aan toegevoegd!

Welke tip zou jij geven aan andere ouders?

Het is normaal om af en toe schuldgevoelens te hebben, of het nu over je kinderen of je werk gaat. Mijn advies? Wees niet te streng voor jezelf. Je doet je best en dat is genoeg. Onthoud dat het ook belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Kleine momenten van zelfzorg maken je een betere ouder.


Reacties (0)

gravatar
Annemarie
Geplaatst op 2024-05-03 19:32:02
Heel herkenbaar Marleen! Je mag super trots zijn op hoe je alles doet!
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!