Menu
EUR
Gratis lampolie bij aankoop van een olielamp SHOP NU
Treat your MOM with Wellmark!

Treat your MOM with Wellmark!

Door: Wellmark Reacties: 1

De afgelopen tijd is moeilijk geweest voor iedereen, maar hoe vertel je nu het best tegen iemand dat je blij met diegene bent, of er heel trots op bent? Moederdag is de dag om dit tegen jouw liefste moeder te kunnen zeggen of duidelijk te maken. En het gaat natuurlijk niet alleen om een mooi cadeau, maar ook om het gene wat jij graag vertellen wilt. Ben jij blij met je moeder, omdat ze altijd zo goed voor je klaar staat? Heeft je moeder iemand dierbaars verloren door corona of verdient ze het gewoon omdat het de liefste moeder van de wereld is? Iedereen heeft zijn eigen redenen om trots en dierbaar te zijn voor zijn of haar moeder. Daarvoor hebben wij deze mooie en luxe cadeaus opgesteld:

Een mooie handzeep, wat past bij deze tijd, maar ook een blijvend accessoire voor op het aanrecht is. Deze handzeep heeft de geur van bamboeen zit verpakt in een mooie glazen dispenser met messing pomp. Met een van de leukste teksten ‘may all your troubles be bubbles’, komt die glimlach vanzelf! De fles zit verpakt in een kartonnen cadeauverpakking, met luxe fluweel lint en de leuke stickers ‘love’ en ‘best mom ever’, dit maakt het ook een leuk cadeau om uit te pakken. Geef jij toch liever een andere fles van Wellmark cadeau? Dan kun je deze natuurlijk altijd nog los bestellen met de losse cadeauverpakking!

Shop hier

Onze welbekende giftboxen zijn uiteraard ook een top cadeau om aan je moeder te geven. Want welke moeder houdt niet van leuk uitziende flessen voor in huis, met een mooi verhaal. Voor Moederdag bieden wij onze beste giftbox aan, met een mooie Moederdag verpakking! Een fijne handzeep en handlotion, voor verzachtende en verzorgende handen. Bekijk ook onze andere giftboxen!

En dan pakt Wellmark ook nog uit dit jaar! Met een luxe verwenbox t.w.v. €90,-! Deze verwenbox is natuurlijk een super mooi cadeau om te geven aan je moeder, maar nog leuker om te krijgen voor je moeder..? Dit Jaar geeft Wellmark 10 grote verwenboxen weg aan de moeders die het net even wat meer verdienen. Natuurlijk verdient elke moeder een mooie verwenbox en daarom horen wij graag van jou, waarom jouw moeder het verdient. Of ken jij misschien een moeder die het verdient? Het hoeft niet je eigen moeder te zijn.. Misschien verdient jouw beste vriendin het wel, die een fantastische moeder is voor haar kinderen of je eigen oma die het zwaar heeft!

Wij zijn erg benieuwd naar al jullie verhalen. Stuur jouw verhaal op naar [email protected] of stuur ons een DM op Instagram en maak kans op deze verwenbox t.w.v. €90,-! Een belangrijke voorwaarde is dat je ons moet volgen op Instagram, hier houden we je ook op de hoogte van deze actie. Ga hier naar onze Instagram pagina. Deel deze actie voor extra kans op je Instagram account. Of ken je iemand die zeker mee moet doen aan deze actie, laat het ze weten..

Wellmark probeert goed te zijn voor de samenleving en ook met deze actie wil Wellmark bijdrage leveren aan Moederdag. We zullen alle ingestuurde verhalen gaan lezen en de mooiste verhalen gaan wij persoonlijk een mooie verwenbox afleveren. Op deze manier hopen we de moeders die het wat moeilijker hebben een klein beetje op te vrolijken. Moederschap is natuurlijk iets heel moois, maar het kan ook heel zwaar zijn. Met deze actie hopen wij dat er een kleine aandacht gaat naar deze moeders!

Stuur hier je verhaal meteen door via ons contactformulier.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere producten cadeau te doen! Wellmark heeft een mooi aanbod aan woonaccessoires met fijne geuren, wat je huis een stuk gezelliger maakt. Heb je inspiratie nodig of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een cadeau te personaliseren. Neem contact met ons op!

We zijn erg benieuwd naar jullie mening, laat je reactie hieronder achter.

Heel veel liefs,
Wellmark  


Reacties (1)

gravatar
Kimberly
Geplaatst op 2021-05-02 03:19:44
Wil graag mee doen voor het luxe verwenpakket van WELLmark. Het is voor mijn lieve schoonmoeder, omdat ze heel erg lief is, hard werkt en een hart van goud heb en iedereen graag wil helpen. Zou super tof zijn dat ze extra verwent mag worden met het mooi pakket en dat ze even tijd voor haar zelf heeft. Waarom kies ik speciaal voor mijn schoonmoeder dat is omdat ik mijn eigen mama niet meer heb en haar als mijn moeder beschouw omdat ze een geweldige vrouw is en een lieve oma ook nog eens. Liefs Kimberly
gravatar
Linda Vandecasteele
Geplaatst op 2021-04-21 17:20:50
hoi ik waag graag mijn kans om mijn lieve omi-tante Lilly-Rose Ducastele met dit prachtige Moederdagpakket te mogen verrassen , omdat ze ook door corona geveld is geweest en gelukkig er weer bovenop is gekomen , ze verdient het om es extra verwend te worden , fingers crossed , i liked & shared
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!