Menu
EUR
GIFT FOR YOU: vanaf €65,- mini geurkaars, vanaf €100,- badzout Meer info
Ontdek wat badzout uit de Dode Zee voor je kan doen

Ontdek wat badzout uit de Dode Zee voor je kan doen

Door: Wellmark Reacties: 0

Badzout is meer dan alleen ontspanning; het is een bron van welzijn en verzorging voor je huid. Maar wat maakt Dode Zee badzout zo bijzonder? We leggen je graag de voordelen uit die deze unieke bron te bieden heeft.

Verwen je huid met badzout

Doordrenkt met mineralen zoals magnesium, kalium en calcium, biedt Dode Zee badzout een diepgaande hydratatie en verzorging voor je huid. Deze ingrediënten voeden zo effectief dat de huid na een luxueus bad zacht en soepel aanvoelt. 

Ontgift en verjong met Dode Zee badzout

Badzout uit de Dode Zee doet meer dan alleen je geest ontspannen. Het helpt ook bij het ontgiften van het lichaam door onzuiverheden en toxines te verwijderen. Daarnaast kan het ook helpen bij het verminderen van acne, mee-eters en andere onzuiverheden. Bovendien bevat het zout ook magnesium wat dankzij de natuurlijk eigenschappen je huid hydrateert en gewrichtspijn en krampen kan verlichten. 

Een moment van ontspanning

Waan jezelf in een bad met Dode Zee-zout; de mineralen van dit zout kunnen bijdragen aan een verlichting van de spanning in het lichaam. De heerlijke geur die vaak aan dit badzout wordt toegevoegd, draagt bij aan het gevoel van ontspanning en welzijn, waardoor je optimaal kunt genieten van je wellness-ervaring.

Door te genieten van een rustgevend bad met Dode Zee-zout kun je niet alleen fysiek ontspannen, maar ook mentaal tot rust komen. Dit kan een positief effect hebben op je slaapkwaliteit, waardoor je een diepere en meer verfrissende nachtrust kunt ervaren. Een goede nachtrust is essentieel voor het herstel van je lichaam en geest, en het kan ook bijdragen aan het verbeteren van je energieniveau en stemming voor de volgende dag.

Gezondheid

Badzout uit de Dode Zee wordt vaak aanbevolen voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en acne vanwege de verzorgende eigenschappen van de mineralen. Het kan helpen bij het verminderen van jeuk, roodheid en ontsteking die vaak gepaard gaan met deze aandoeningen. Een warm bad in combinatie met badzout kan ook een gunstig effect hebben op de bloeddruk, wat bijdraagt aan een gezondere huid en een sterker gevoel van welzijn.

Hoe gebruik je badzout

Als je hebt besloten om badzout in je bad routine op te nemen, volgt hier een snel stappenplan:

  1. Verwarm een bad tot ongeveer 38-40 graden.
  2. Voeg 2-3 schepjes badzout toe aan het water en laat het oplossen.
  3. Steek enkele kaarsen aan met de geur van cederhout, kamille of rozen om een extra ontspannen sfeer te creëren. Week niet langer dan 20 minuten in het bad, zodat de producten goed door je lichaam worden opgenomen.
  4. Hydrateer je huid met een voedende bodylotion achteraf.
  5. Pak een kopje thee en een boek om even na te genieten van jouw rustmoment.
  6. Geniet van jouw verfrissende nachtrust!

Extra tip: Bewaar het zout op een duurzame manier, bijvoorbeeld in een apothekerspot. Hierdoor behoudt het niet alleen zijn elegantie in de badkamer, maar blijft ook de geur goed bewaard.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!