Menu
EUR
FREE GIFT: Mini geurkaars t.w.v. €20,- cadeau bij je bestelling vanaf €65,- Meer info
Luxe verwennerij voor Valentijnsdag

Luxe verwennerij voor Valentijnsdag

Door: Wellmark Reacties: 0

Valentijnsdag is het perfecte moment om je geliefde extra in het zonnetje te zetten. Bij Wellmark vind je cadeaus die bijdragen aan een selfcare moment en meer zijn dan alleen een fysiek cadeau. Van verfijnd badzout tot heerlijk geurende badzeep, we hebben zorgvuldig enkele exclusieve Valentijnscadeaus geselecteerd die een wereld van ontspanning en luxe beloven.

  1. Badzout van de dode zee: Badzout wordt voornamelijk toegevoegd aan badwater voor een verzachtend en ontspannen effect. De mineralen helpen je huid hydrateren en verzachten, ideaal als je bijvoorbeeld een droge huid hebt. Een prachtig cadeau om te geven, zeker door de luxe glazen verpakking. Een plaatje voor in de badkamer!

    SHOP BADZOUT

  2. Heerlijk geurende badzeep: Je steelt ieders hart met badzeep als cadeau. Dit product is de finishing touch voor een ontspannen bad na een drukke dag. De heerlijk geurende zeep is verkrijgbaar in de frisse geur bamboe of kruidige geur dark amber. Voor ieder wat wils dus!

    SHOP BADZEEP

  3. Sfeervolle geurkaarsen: Met een geurkaars van Wellmark, geef je niet alleen een liefdevol cadeau. Je draagt ook nog bij aan een betere wereld! De geurkaarsen laten jouw geliefde genieten van een warme sfeer in huis. Wanneer de geurkaars op is hou je een prachtige glazen pot over die je kunt hergebruiken voor planten of badkameraccessoires zoals watjes. Daarnaast zijn de geurkaarsen gemaakt van natuurlijke kooldzaadwas, een duurzaam alternatief voor paraffine kaarsen en biologisch afbreekbaar.

    SHOP GEURKAARSEN

  4. Kalmerende thee: Thee is altijd een goed idee. Naast dat onze glazen potten een mooie accessoire in de keuken zijn, is de thee ook nog biologisch verbouwd. Goed voor het milieu en voor je gezondheid! Maak je gift af met een tea strainer en je hebt een liefdevol presentje.

    SHOP THEE

  5. Luxe badaccessoires: Ben jij overtuigd om een badzeep of badzout te geven? Dan is je cadeau pas compleet met een mooie accessoire voor tijdens het badderen. Denk aan een scrub, spons of badborstel, heerlijk om je huid te verzorgen en reinigen.

    SHOP ACCESSOIRES


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!