Menu
EUR
Gratis lampolie bij aankoop van een olielamp SHOP NU
Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?

Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?

Door: Wellmark Reacties: 0

Het plastic probleem in Nederland is zeker wel bekend, want je moet tegenwoordig betalen voor plastic tasjes en er komen steeds meer papieren verpakkingen. Er wordt namelijk zo’n 400 miljoen ton geproduceerd, waarvan een derde verpakkingen zijn. Daarvan wordt ongeveer 10% gerecycled, wat in de jaren natuurlijk steeds meer wordt, maar stel je eens voor hoeveel er dan nog in de natuur en op de vuilnisbelten terecht komt. Als er op deze dag met z’n alle wordt meegedacht over creatieve, nieuwe ideeën om bewust te zijn met het milieu, komen we samen toch weer stappen verder.

Wellmark is de eerste die verzorgingsproducten verkoopt in glazen verpakkingen. Deze glazen producten zijn makkelijk her te gebruiken en mooi te vervangen voor al het plastic ‘rommel’ in huis. Alle producten zijn met bewuste gedachtes geproduceerd, zo zijn de kaarsen gemaakt van sojawas, wat zorgt voor minder co2 uitstoot en zijn alle producten niet getest op dieren. In de handzeep, badzeep et cetera zijn ook alle slechte stoffen verwijderd, denk hierbij aan SLS, SLES en parabenen. Dus wanneer vervang jij je plastic flessen voor glazen dispensers? ‘Be DRASTIC, cut PLASTIC ;)

Maar niet alleen de plastic soep is een groot probleem, denk ook aan de opwarming van de aarde. En het grootste oorzaak van dit probleem zijn wijzelf. Denk aan verbranding, ontbossing en landbouw. Maar de kleinste dingen werken hier aan mee om dit tegen te gaan. Doe een keer de afwas met de hand en laat de vaatwasser uit staan, schaf zonnepanelen aan. Of hoelang douch jij ’s avonds? Probeer een week wat korter te douchen, want 10 minuten moet toch genoeg zijn..? :)

En hoe leuk is het om de afwas te doen met een mooie afwasmiddel fles op je aanrecht, een heerlijke geur en leuke afwasborstels. Maar dat geld natuurlijk voor alle producten van Wellmark. Jij hebt een mooi accessoire voor in je huis en we verminderen met z’n allen plastic afval! ‘enrich your world’

 

Wist je datje: Er 9 op de 10 mensen vervuilde lucht inademen en ongeveer 7 miljoen mensen per jaar overlijden aan vervuilde lucht. Dat betekend dat je mondkapje dit jaar jou niet alleen heeft beschermt tegen corona, maar ook tegen de vervuilde lucht ;)
Toch hopen wij dat we snel weer van die mondkapjes af komen, maar dat we dan ook weer in een frisse lucht kunnen ademen, hoe gaan we hier samen voor zorgen?

  • Pak je fiets naar de supermarkt! Zo ben je sportief bezig en het is goed om de auto wat vaker te laten staan. Heb je binnenkort nog een nieuwe auto nodig? Er zijn ook steeds meer leuke en betaalbare elektrische auto’s.
  • Heb je een houtkachel, zorg dat hij niet vaker als 2 avonden in de week brandt. Vuurtjes zijn heel gezellig, maar ook flinke vervuiling.
  • Koop af en toe streekproducten. Deze producten komen uit de regio en hebben dus minder transport nodig!
  • Ga voor groene energie… ben je hier benieuwd naar. Op internet is er veel informatie over te vinden!

En stay tuned voor een mooie nieuwe lijn aan producten.. Hieronder een kleine sneak peak van wat er dit jaar nog gaat komen!


Reacties (0)

gravatar
Alberta
Geplaatst op 2021-09-16 12:42:17
Hi! I've been following your web site for a while now
and finally got the bravery to go ahead and give you a shout
out from Atascocita Tx! Just wanted to mention keep up the great job! kd - <a href="https://hot-photo-nvgql.blogspot.com">hot-photo-nvgql.blogspot.com</a> -
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!