Menu
EUR
FREE GIFT: Mini geurkaars t.w.v. €20,- cadeau bij je bestelling vanaf €65,- Meer info
Goede voornemens in kleine stapjes

Goede voornemens in kleine stapjes

Door: Wellmark Reacties: 0

Je wil graag goed voor jezelf zorgen, maar goede voornemens volhouden is niet gemakkelijk. Maak het daarom niet te moeilijk voor jezelf. Onderstaande tips helpen hierbij:

1. Kies één of twee gewoontes om te veranderen

Probeer niet alles in één keer om te gooien. Vaak is dit teveel en is het einderesultaat dat je niks hebt kunnen verbeteren. Focus je op één of twee dingen en bouw daarna op.

2. Maak je doel concreet

Bijvoorbeeld: ik ga elke maandag wandelen na mijn werk. Vage doelen zoals 'meer bewegen' hebben minder kans van slagen. Schrijf je doel op en leg het op een plek waar het zichtbaar is. Zo zie je altijd waar je voor aan het werk bent, ook als je het even moeilijk hebt.

3. Leg de lat niet te hoog

Start niet met drie keer per week één uur wandelen als je dit nooit doet. Begin met één keer per week een klein rondje en verhoog wanneer jij daar klaar voor bent. Misschien duurt het langer voordat je het hogere doel haalt, maar de kans van slagen is op deze manier veel groter. Zo voel je je ook veel positiever over jezelf in plaats van dat je weer moet omgaan met een teleurstelling, omdat je het niet hebt gehaald.

4. Doe het samen

Zoek iemand die samen met jou het doel kan behalen. Denk aan je partner of een goede vriend. Samen sta je sterk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!