Menu
EUR
Free lamp oil with the purchase of an oil lamp SHOP NOW
Your happy place!

Your happy place!

By: Wellmark Comments: 0

Persoonlijke touch

Een aantal woonstijlen zijn erg tijdloos, denk hierbij aan landelijk, industrieel en Scandinavisch. Wat dit jaar erg trendy wordt zijn stijlen als de jaren ’90, retro en minimalisme! Geef hier je eigen draai aan, zodat jij jezelf helemaal thuis voelt in je eigen huis.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een thema die in 2022 blijft groeien, dit geldt ook voor de woonindustrie. Met z’n allen moeten we ons best doen voor een betere wereld. Anno 2022 spelen duurzame keuzes daar een steeds belangrijkere rol in. Dit kan gaan om de meubels, maar ook om de accessoires in je huis. Recyclen is hier ook een groot onderdeel van. Zo worden er steeds meer gerecyclede producten op de markt gebracht, maar dit kun je natuurlijk ook zelf doen :). De flessen van Wellmark zijn van glas en dus makkelijk te hergebruiken. De flessen kunnen makkelijk gebruikt worden in de keuken als voorraadpot. Het staat ook nog is super chique!

Haal buiten naar binnen

Binnen en buiten vallen tegenwoordig steeds meer samen. Waar dat een paar jaar geleden heel anders was. Groene objecten worden binnen toegepast en grote ramen worden geplaatst. De woning en de buitenruimte worden hierdoor een harmonieus geheel.

Kleed de leefruimte aan met planten in verschillende vormen en maten. Het is de perfecte manier om het buitengevoel naar binnen te halen. Dit kan op verschillende originele manieren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote plant of een wanddecoratie. Dit kan natuurlijk ook op een andere manier. Haal buiten naar binnen met trendy tuinmeubels. Een mooie hangstoel van bamboe of riet, zal binnen zeker niet misstaan. Kleed het meubelstuk met een zacht kussen of tapijt voor extra gemak.

Kleuren en vormen

In 2022 zijn het vooral lichte en natuurlijke tinten die centraal staan. Denk hierbij aan frisse kleuren, pastelkleuren, maar ook aan aardetinten. Ook dit jaar heeft Flexa de kleur van het jaar bekend gemaakt. ‘Bright Skies’: het is een luchtige, lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin. Met deze kleur kun je ontzettend veel kanten op. Om een balans te vinden in je woning kun je ‘Bright Skies’ combineren met diverse frisse en lichte kleuren.

Ronde en organische vormen komen veel terug. Het geeft een speels effect aan je woning. Dit kan gaan om een spiegel, een vloerkleed of een eettafel. Gebruik meerdere aspecten met ronde vormen, om het gelijkmatig terug te laten komen in je interieur.


Comments (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bank transfer Belfius SOFORT Banking Gift card iDEAL Klarna Pay Later Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart