Menu
EUR
FREE GIFT: Toilettasje t.w.v. €25,- cadeau bij je bestelling vanaf €65,- Meer info
Hip huis, Hip thuis

Hip huis, Hip thuis

Door: Wellmark Reacties: 0

Woontrend #1 Begrippen die in jouw woning niet vergeten mogen worden

Duurzaamheid en veganisme zijn begrippen die niet mogen ontbreken in 2021. Hier werken de nieuwste woontrends dus ook aan mee. Je hebt de leukste meubels van gerecyclede materialen en van afvalproducten kun je mooie nieuwe dingen maken. Van jouw Wellmark fles maak jij bijvoorbeeld een mooie vaas voor je droogbloemen ;)

Maar in de vintage winkels en kringloopwinkels is het de laatste tijd ook steeds drukker, want vintage is HE-LE-MAAL hip en ook nog is super duurzaam. Tweedehands scheelt niet alleen in prijs en verbruik van nieuwe grondstoffen, maar je krijgt er vaak een mooi vintage stuk voor terug. Een meubel wat begint aan zijn tweede leven!

Woontrend #2 Natuurlijk is de basis

Je bent altijd op zoek naar de perfecte kleur op je muur. Eentje die makkelijk te combineren is en ook super stijlvol is. Toevallig is Flexa altijd op de hoogte van de nieuwste kleuren trends en ook dit jaar hebben ze een kleur die je niet mag missen: ‘Brave ground’. Omdat de wereld onzeker voelt, zoeken we betrouwbaarheid in simpele dingen. Deze fijne bruintint is makkelijk te combineren met felle kleuren, maar ook super mooi met rustige nude tinten.

Maar niet alleen deze natuurlijk kleur is een echte woontrend. Natuurlijke materialen stralen in 2021 ook in jouw huis. Hout, marmer en jute kom je steeds meer tegen en zijn makkelijk te combineren. In de Scandinavische stijlen zie je veel het gebruik van lichte houtkleuren.

Woontrend #3 Durven is meemaken, standaard is het verleden

Dat er veel natuurlijk kleuren gebruikt worden op de muren betekend niet dat de woontrend van 2021 ‘standaard’ is. Gele kussens, met een paarse vaas, het kan allemaal! Want deze kleuren kunnen ook super gecombineerd worden met de natuurlijkere kleuren als basis. Ook is het helemaal hip om een echte eye-catcher in je woning te plaatsen. Een grote opvallende vaas met een gave plant erin, of fel gele stoelen voor aan de eettafel.

Wat vind jij van deze opvallende, gele bank?

Woontrend #4 Groen moet je doen

Doordat duurzaamheid en veganisme zo belangrijk is geworden, is groen ook een nieuwe kleur geworden voor in het interieur. Een groen huis, heeft meteen een duurzame uitstraling. Dit kun je doen met mooie planten, groene accessoires. Maar het gebruiken van ledlampen is ook groen doen ;)

Woontrend #5 Art in lines

Deze trend heeft de quotes een beetje overgenomen. Want iedereen had ze wel op de wc staan, of op het aanrecht in de keuken. Leuke quotes over van alles en nog wat. De trend van deze line art accessoires bevat iets meer art, dus is ook iets minder saai volgens veel mensen (terwijl het natuurlijk maar een tekening is met lijnen..)

Je hebt ze op kussens, wanddecoratie, vazen en wenskaarten. Nu denk je vast; Wenskaarten? Maar Wellmark doet ook gezellig mee met deze line art trend. Wij hebben nieuwe, mooie wenskaarten in ons assortiment met gouden line art. Hoe gaaf is dat!! Deze kaarten zijn leuk om te geven, maar ook mooi voor in een fotolijstje.

Laat jouw eigen wooninspiratie achter in de reacties, zo inspireren we elkaar!

Liefs,
Wellmark

Recente artikelen

22-06-2021
Hip huis, Hip thuis

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste updates over nieuwe collecties & acties
Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!