Enrich your world!
Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • Nederlands
 • About Wellmark

  Header about wellmark

  Een goed product voor mens, het milieu en omgeving. 

  Met die ambitie richtte Marleen van den Bogaart in 2017 haar eigen bedrijf op. Het was haar droom om een product te ontwikkelen wat goed zou doen. Ze ging op zoek naar een goede balans tussen commercie, mooie producten en 'het juiste doen'. Ze testte haar producten uit in conceptstores in Nederland. De glazen producten van goede kwaliteit én met een sociale bijdragen bleken een succes! Marleen besloot haar producten vanuit haar appartement in de binnenstad van Den Bosch te gaan verkopen. Alle ruimtes in haar huis waren gevuld met dozen voorraad. 

  '' Als je in deze tijd een bedrijf start, moet dat zo goed mogelijk. Goed voor jou én goed voor de omgeving; aldus Marleen.''

  Inmiddels heeft Wellmark een enorme groei doorgemaakt 

  Lees hieronder meer.

  Het eerste product

  Van grondstof tot product

  Wellmark koopt alle grondstoffen zelf in en laat het lokaal produceren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle producten worden dus met de hand gemaakt. De grondstoffen zijn met veel zorg geselecteerd en samengesteld. Zo is de formule voor handzeep al verschillende malen verbeterd, zijn alle ingrediënten vegan, bevat het geen SLES en parabenen en zijn de kaarsen van soja wax. Ook worden de producten verpakt in glazen flessen. Niet alleen chique, maar hierdoor dringen we ook het plasticverbruik terug. Alle artikelen zijn navulbaar en herbruikbaar. De navulverpakkingen blijken dan ook een groot succes te zijn.

  Alle producten worden geproduceerd bij sociale werkplaatsen. Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, extra ondersteuning naar of bij werk nodig hebben. Dit zijn het type organisaties waar we mee samenwerken. Want werken maakt mensen gelukkiger en gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. Tot slot worden de producten verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal.

  Karakter

  De weg die onze producten afleggen, hebben we ook proberen te weerspiegelen aan de buitenkant. Kwalitatief hoogwaardige inhoud in een chique en luxe verpakking. Niet voor eenmalig gebruik. Het handgemaakte wordt weerspiegeld door het gebruik van de vintage labels, minimalistisch maar slijtvast. De leuke quotes zoals 'may all your troubles be bubbles' of 'bring out the bubbles' zorgen voor een glimlach op jouw gezicht.

   

  Zet jij een kleine stap mee?

  Enthousiast geworden? Hier ga je terug naar de productpagina.

  Wij hebben ondertussen al heel wat prachtige verkooppunten. Ben jij overtuigd van ons verhaal en heb je ook een leuke winkel en heb je interesse om onze producten daar gaan te verkopen, horen wij dat graag! Op onze Business 2 Business pagina vindt je meer informatie over deze samenwerkingen.

  Samen zetten we stappen voor een grotere impact op onze samenleving.

   

   

  Wellmark / - Reviews @