Menu
EUR
GIFT FOR YOU: vanaf €40,- nagelborsteltje, vanaf €80,- badzout Meer info

Duurzame kraftkarton verpakkingen

 

Zoals je misschien al eerder hebt gezien worden onze body- en homeproducten geleverd in duurzame kraftkarton verpakkingen. Deze worden zorgvuldig geproduceerd bij geselecteerde partners die zich inzetten voor milieuvriendelijke productiemethoden.

Wat is kraftkarton?

Het woord "kraft" is afkomstig uit de Duitse taal en betekent sterk. Het papier wordt zo genoemd omdat het erg sterk is, sterker dan standaard papier. De sterkte van het papier heeft te maken met de lange vezels en de dichtheid van het papier. Kraft is het meest herkenbaar is haar orginele bruine kleur, maar wordt ook veel gebruikt in een gebleekte variant.

Waarom kraftkarton verpakkingen?

  • De productie van onze kraftkarton verpakkingen heeft minimale impact op de natuur
  • Kraftpapier is recyclebaar of composteerbaar.
  • Onze verpakkingen worden vervaardigd met behulp van geavanceerde digitale technologieën. Dit resulteert in een productieproces met minimaal afval, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.
  • Ons kraftkarton is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit bossen die volgens strikte normen worden beheerd. Dit draagt bij aan het behoud van biodiversiteit en duurzaam bosbeheer

Kortom, met onze verpakkingen hoef je je minder zorgen te maken over de ecologische impact van jouw aankoop. We reduceren afval, dragen bij aan duurzaam bosbeheer en verminderen CO2-uitstoot.

Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!