Menu
EUR
FREE GIFT: Mini scented candle worth €20,- as a gift with your order from €65,- More info
Goed voor het milieu, leuk voor je interieur!

Goed voor het milieu, leuk voor je interieur!

By: Wellmark Comments: 0
  1. Een mooie geurkaars met de fijne geur van frisse linnen. Deze geurkaars heeft een verslavende geur van Frisse linnen, zo verslavend dat hij bij aanschaf elke avond moet branden ;) En wanneer hij dan opgebrand is, is de pot super leuk om te hergebruiken, wij zijn fan van een super leuke cactus erin! Deze geurkaars maakt zich goed doordat hij 100% vervaardigd is van sojawas en handgemaakt is in Nederland. Vaak zorgt de maak van geurkaarsen voor relatief veel CO2 uitstoot, de grondstoffen zijn vaak ook niet milieuverantwoordelijk. Sojawas is een natuurlijk en gezond alternatief voor paraffine!
  1. Was je ervan overtuigd dat schoonmaakmiddelen altijd gemaakt zijn van slechte stoffen? Het kan anders en ook nog is leuk te plaatsen in je interieur. Een fijne afwasmiddel of cleanerspray met de heerlijke geur van bamboe! In het mooie bruine of helder glas met leuke teksten, die keus laten we aan jou over ;) De afwasmiddel is gemaakt van vegan producten. Zo zijn alle slechte stoffen (SLES, SLS, parabenen) verwijderd uit het product. En ook zo wordt jouw afwas nog heerlijk schoon. Met de cleaner spray werken we met een zachte formule, maar met een veeg verwijder je makkelijk al het vuil en vet!

  2. Handen wassen is nog nooit zo belangrijk geweest en we kunnen ook bijna niet meer zonder wat goede handverzorging. Laten we beginnen met het verwijderen van alle plastic flessen in je huis, want deze kunnen op een betere en mooiere manier vervangen worden. Voor de grondige schoonmaak gebruik je de fijne handgel met 70% alcohol, dan was je je handen voor een fijnere geur op de handen en eindig je routine met de verzachtende handlotion.
    Je zou denken 70% alcohol, maar hoe is dit dan een goed product. Om bacteriën goed te kunnen laten verdwijnen is er minimaal 70% alcohol voor nodig, het voordeel aan deze handgel is dat het een lichte geur van bamboe bevat, dit is een stuk fijner voor het gebruik. De handzeep en handlotion bevatten geen slechte stoffen en zitten in een luxe glazen dispenser. Doordat deze glazendispensers makkelijk herbruikbaar zijn is dit beter voor het milieu. Zo hoef je niet elke maand of week weer nieuwe plastic rommel(;)) in je huis te halen!
  1. Heeft je badkamer ook nog wat mooie accessoires nodig? We got you! Lekker ruikende badartikelen zijn niet te missen in je badkamer, de fijne geur zorgt voor dat extra relax momentje. En de badkamer is natuurlijk de ‘place to be’ als we het hebben over ‘even een momentje voor mezelf’. Deze fijne badzeep en badzout zitten in mooie glazen potten, in de varianten van bruin en helder glas. Dit is leuk te combineren, maar ook los staan ze leuk. Om deze ervaring nog wat beter te maken heb je ook de fijne sponsen die alle doden huidcellen zullen laten verdwijnen, Gaan voor die stralende huid!
    Deze beschermende en verzorgende badzeep bevat geen parabenen, alchohol, PEG, SLS of SLES. Is dierproefvrij en makkelijk biologisch afbreekbaar, dat maakt de keuze weer een stuk milieuvriendelijker. Het badzout is van natuurlijke basis en is rijk aan mineralen dit heeft een reinigende werking en helpt extra voor een goede ontspanning!
  1. Last but not least. Zelf helemaal enthousiast over de producten en nog opzoek naar een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming? Een mooie combinatie van de producten van Wellmark met een mooi verhaal voor de samenleving. Wellmark heeft 9 mooie giftboxen. De mooie kartonnen verpakking is gemaakt van 100% rerecycled papier, en de producten zijn natuurlijk een echte eye catcher voor op het aanrecht.

 

Ook leuk om te weten. Al deze producten worden vervaardigd bij sociale werkvoorzieningen in Nederland. Zo leveren wij werk voor de mensen in Nederland die moeilijk of niet terecht kunnen komen op de ‘normale’ arbeidsmarkt. Zo lever jij bij elke aankoop bij Wellmark ook een bijdrage aan een betere samenleving. 


Comments (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Bank transfer Belfius SOFORT Banking Gift card iDEAL Klarna Pay Later Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart