Menu
EUR
FREE GIFT: Mini scented candle worth €20,- as a gift with your order from €65,- More info
Binnenkijken bij @charisathome

Binnenkijken bij @charisathome

By: Wellmark Comments: 0

Wie is Charis?

Charis is 25 jaar, getrouwd met Justin en moeder van twee kinderen. Haar passie voor interieur is een paar jaar geleden ontstaan bij de aankoop van haar eerste huis. Charis komt oorspronkelijk uit Duitsland, en wilde via haar Instagram account haar familie en vrienden op de hoogte houden van haar leven en zo ook over de verbouwing van haar huis. Dat het account zo zou groeien had Charis nooit verwacht. ‘Ik had nooit gedacht dat ik influencer zou worden en om eerlijk te zijn wist ik helemaal niet dat mensen hier geld mee verdienen. Eigenlijk ben ik er langzaam ingerold’’.  Naast een succesvol Instagram account heeft zij ook een website. Hierop deelt ze blogs en biedt ze haar huis aan als shootlocatie. Ook dit is een groot succes! Maandelijks krijgt ze verschillende aanvragen van bedrijven.  

Charis beschrijft haar huis als warm, rustig en minimalistisch.

 

Een nieuw project

Het eerste huis dat Charis en Justin kochten was een nieuwbouwhuis. Ook in dit project was Charis een trendzetter, zo was ze een van de eerste met zwart stalen deuren en de visgraatvloer. ‘’Een vissengraatvloer is mooi! Maar super onrustig!’; aldus Charis. En dat was juist wat ze niet wilde in het nieuwe huis. ‘’Ik hou veel meer van rustige tinten.’’

Ongeveer één jaar geleden startten ze met hun nieuwe project. Dit huis had een flinke verbouwing nodig, maar die uitdaging gingen ze niet uit de weg! Charis wilde veel licht in huis, iets wat ze in haar vorige huis miste.  Het hele huis zou opengebroken moeten worden, om die klus te klaren werkten ze samen met een aannemer. De tekeningen voor de nieuwe woning maakte ze zelf. Ze wist precies hoe het eruit moest komen te zien en had daar dus ook geen interieurstylist voor nodig!  Het nieuwe huis moest een Amerikaanse vibe krijgen, een centrale leef-keuken waaraan iedereen kan zitten. Haar doel is om het hele huis in ‘modern farmhouse style’ te krijgen. De meeste inspiratie haalt ze van het Instagram account ‘Studio Mcgee ‘.

’Ik ben er nog niet, maar ik ben wel goed op weg!’’

 

Charis wil graag één geheel maken van het hele huis. ‘Ik heb als basis hetzelfde kleurenpallet gebruikt, die is gebaseerd op de grijze gietvloer.’ Het pallet bestaat uit beige grijs tinten, om warmte te brengen in het huis heeft ze veel gewerkt met walnotenhout. Om een geheel te maken van het huis komt dit in verschillende kamers terug. Bijvoorbeeld in de grote eettafel, lamellen, pilaren bij de keuken maar ook in de badkamer.

‘Vaak trekken we s ’avonds met het gehele gezin naar boven’

De verbouwing

Helaas ging de verbouwing niet zonder slag of stoot! ‘’Met name de badkamer was een zorgenkindje’’ beschrijft Charis. Zo brak het badkamermeubel en waren de levertijden door corona erg lang. ‘In de eerste maanden dat wij hier woonden, konden we onze tanden niet eens poetsen in de badkamer.’ Maar nu het af is, beschrijft Charis deze ruimte als haar favoriete plekje. ’ Ik vind het zo heerlijk dat onze badkamer ensuite is, vaak vertrekken we s ’avonds met het gehele gezin naar boven. De kinderen stoppen we dan in bad en daarna kunnen Justin en ik heerlijk op bed tv-kijken. ‘’ Daarnaast vindt ze het een heerlijke ruimte om in te richten met mooie accessoires.

Wij hebben onze badkamer laten ontwerpen bij Sanitair winkel, en zij gebruiken de Wellmark producten in hun moodboards. ‘Toen ik de flessen zag, was ik gelijk verkocht! Deze moet ik ook hebben in mijn nieuwe badkamer!’ De producten die Charis in huis heeft zijn de handzeep, handcrème, badzout en de geurstokjes. En haar favoriete product is toch echt de geurstokjes, je raad dus al welk product ze iedereen aan zou raden om in huis te halen. ’Ik vind de geur zo lekker! Daarnaast passen de producten echt perfect in het interieur. De glazen flessen stralen echte luxe uit en daarbij matcht de messing dop perfect met de gouden en bronzen details in het huis.’ Onlangs heeft Charis haar assortiment verder uitgebreid, de haarverzorgingslijn past perfect in het nisje in de badkamer.

Badkamer

Verschil in smaak

Charis en haar man, Justin, hebben allebei een andere smaak rondom interieur. Justin houdt meer van donkere kleuren en robuuste voorwerpen, terwijl Charis juist meer van rustige tinten houdt. ‘Het vorige huis hadden we een stuk ‘stoerder’ ingericht, maar ik kon hier niet aan wennen.’ Dus begon Charis voorzichtig met het oververven van de muren. ‘Justin kon mij wel vermoorden, alle muren waren net gestukt en wit gespoten.’ Nu heeft Justin het inrichten van het huis volledig in de handen van Charis gelaten. Justin support haar in het maken van keuzes rondom haar carrière.  

‘Ik ben anders opgevoed dan Justin, als hij een wat duurdere lamp mooi vindt, koopt hij die gerust. Zo’n lamp maakt het huis zegt hij dan. Ook als ik een nieuwe cursus of investering wil doen zegt hij altijd dat ik het juist moet doen!’’

 

Interieur advies

Wegens haar prachtige interieur zijn er veel mensen die Charis om hulp vragen. ‘Ik ben nu ook begonnen met het volgen van cursussen rondom fotografie en interieur. Ik vind het super moeilijk om mensen te adviseren. Ik kan iets mooi vinden, maar dat betekent niet dat zij dat ook vinden. Interieur moet je voelen. Soms probeer ik mensen wel tips mee te geven.’

De meest gemaakte fout die mensen maken bij het inrichten van hun huis is, het plaatsen van alle meubels tegen de muren. ‘Neem bijvoorbeeld de bank. Mensen plaatsten deze in een kleine ruimte altijd helemaal tegen de muur aan.  Als deze een stukje van de muur af staat zorgt dit ervoor dat de ruimte veel groter lijkt. Als alle meubelen strak tegen de muur aan staan, zorgt dit voor een killer effect in het huis.

 


Comments (0)

gravatar
Meike van der Wijst
Posted on 2021-12-22 14:20:12
Leuke blog!
Bank transfer Belfius SOFORT Banking Gift card iDEAL Klarna Pay Later Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart