Over Wellmark

‘Small acts when multiplied by millions of people can transform the world.’

Wellmark is een opkomende lifestyle retailer die sinds oktober 2017, met milieubewuste woonaccessoires, een verschil maakt. Doordat we met Wellmark in korte tijd meer dan 15 verkooppunten en een webshop gerealiseerd hebben, hebben we wel bewezen dat milieubewuste producten van goede kwaliteit echt niet onderdoen voor trendy woonaccessoires. Sterker nog, de woonaccessoires van Wellmark zijn altijd on trend, duurzaam en dragen daarnaast bij aan een betere leefomgeving voor nu en voor de toekomst.


Bewust van idee tot levering

Wellmark streeft naar een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. 

Dit streven zet ons continu in beweging. We zijn altijd bezig om het proces van idee tot levering zo duurzaam mogelijk te maken. Hierdoor groeit onze bewustwording en dat komt terug in onze producten.  Onze producten, zoals onze zeepdispensers, zijn dan ook gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Hiermee zorgen we voor een reductie van plastic zeepdispensers en voor een blijvende accessoire in jouw woning.

Maar we gaan verder dan dat alleen: Onze producten worden verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs onze stickers en plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht. Tot slot worden alle producten die je bij ons in de webshop bestelt of bij onze verkooppunten koopt vervaardigt door mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkplek. Zo weet je dat wanneer je iets bestelt bij ons, je een kleine stap richting een betere leefomgeving zet. 

 

 

Producten met karakter 

De producten van Wellmark hebben eigenlijk al genoeg karakter van zichzelf door de weg die ze afleggen voor ze de consument bereiken. Toch wilde we onze producten iets extra’s geven om te koesteren, namelijk een persoonlijk detail. Neem bijvoorbeeld onze zeepdispensers, deze zijn verkrijgbaar met een humoristische uitspraak of motiverende affirmatie zoals: ''Hello Beautiful!''. Maar je kunt de tekst op onze zeepdispensers ook nog personaliseren voor een extra bijzonder cadeau voor iemand net zo bijzonder, of gewoon voor jezelf. 

 

 

Ook een kleine stap zetten met grote impact? 

Heb je een winkel/webshop en ben je onder de indruk van onze leuke producten en van ons verhaal? We werken graag samen met leuke winkels en webshops die ook een kleine stap willen zetten richting een grote impact. Op onze Business 2 Business pagina vind je meer informatie over deze samenwerkingen.