Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gemaakt in sociale werkplaatsen
100% troepvrij, vegan & herbruikbare verpakkingen
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • Nederlands
 • Wellmark - 10 / Nov / 2021

  Tips voor een perfect kerstpakket voor jouw team!

  Tips voor een perfect kerstpakket voor jouw team!

  De drukste tijd van het jaar is weer aangebroken! Heb jij de kerstpakketten voor je team al geregeld? Dit is soms moeilijker dan je denkt, want wat geef je dan? Wellmark deed hier onderzoek naar, medewerkers geven aan wat echt belangrijk voor hen is.

  Je kent ze vast! De kerstpakketten gevuld met rode wijn, een kerststol en broodplanken. Leuk! Maar wie maakt daar in praktijk nou echt gebruik van? In praktijk komt het pakket toch snel in de voorraadkast te staan. En een halfjaar later verkoopt jouw zoon of dochter diezelfde broodplank op een rommelmarkt. Ik snap het wel, in zo’n ‘standaard kerstpakket’ zitten artikelen waar iedereen iets aan heeft. Maar is dat echt zo?

  Wat wil werkend Nederland?

  Wellmark deed onderzoek. Wist je dat het grootste deel van werkend Nederland het krijgen van een kerstpakket zien als een blijk van waardering? Zij linken dit aan hoe tevreden hun werkgever met hen is. Deze groep is teleurgesteld bij het krijgen van een ‘standaard kerstpakket’. Dit omdat zij het gevoel krijgen dat hun werkgever geen moeite voor hen wil doen. Een deel van deze mensen neemt het pakket niet eens in ontvangst. ‘Die belandt bij mij thuis toch gelijk in de prullenbak’; aldus J. Put.

  Tegenwoordig kiezen werkgevers vaak voor een cadeaubon als eindejaarsgeschenk. Dit valt meer in de smaak omdat de medewerkers dan zelf iets uit kunnen kiezen, toch is over dit cadeau ook ontevredenheid.  Wat wil werkend Nederland dan wel?  Het bleek dat mensen behoeften hebben aan een cadeau uit het hart en dat zij het pakket meer waarderen wanneer dit een uniek cadeau is. Ze zouden het leuk vinden als het pakket een persoonlijke touch heeft. Het grootste deel van de mensen zou graag woondecoratie ontvangen. Iets wat zijzelf niet snel zouden kopen en waarmee ze het thuis gezellig kunnen maken tijdens de feestdagen. Daarnaast is duurzaamheid ook steeds belangrijker. Je kan er tegenwoordig eigenlijk niet meer omheen. Het is steeds belangrijk waar een product vandaan komt en waar het van gemaakt is.

  Het perfecte geschenk.

  Een duurzaam pakket uit het hart met een persoonlijke touch? Waar vind je zo’n cadeau? Het belangrijkste is dat jouw medewerkers voelen dat jij hen waardeert! Door een pakket samen te stellen met producten waarvan jij weet dat zij hier echt iets aan hebben. Iets daardoor ze worden verwend. En dat hoeft niet duur te zijn! Zoek een geschenk wat echt bij jouw bedrijf en jouw medewerkers past en voeg een geschreven kaartje toe om het persoonlijk te maken.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Wellmark / - Reviews @