Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gemaakt in social werkplaatsen
100% troepvrij, vegan & herbruikbare verpakkingen
NL gratis verzending vanaf €40, BE vanaf €60
 • Nederlands
 • Wellmark - 10 / Dec / 2021

  Christmas decoration

  Christmas decoration

  De tijd van het jaar is weer aangebroken. We mogen ons huis weer gezellig maken! Misschien staat jouw kerstboom al! Om je hele huis in dezelfde kerstsfeer te krijgen, is dit een leuk en gemakkelijk DIY-project. Binnen drie stappen heb jij een leuke accessoire!

  Het zal niet nieuw voor je zijn dat de flessen van Wellmark van glas zijn. Hierdoor kunnen alle flessen opnieuw gevuld worden. Mocht jij geen genoeg krijgen van de heerlijke geuren; bamboe en frisse linnen, dan kan je je lege fles vullen met de navulverpakkingen.

  Maar! De flessen kunnen natuurlijk ook hergebruikt worden! De flessen op zich zijn al een echte eyecatcher! Dus hoe leuk is het om een nieuw leven aan de flessen te geven. In dit stuk lees je een leuk inspiratie idee om jouw huis kerst klaar te maken!

  Maak van tevoren bewust een keuze met welke kleuren je gaat werken. Kijk naar de tinten die je al in je interieur (en kerstboom) hebt. Maak een mooie afwisseling in de kleuren van de takjes en de kaarsen. Waarbij groen en rood het kleuren duo is voor de feestdagen! In dit voorbeeld is er gewerkt met helder glas, door het water lijkt het alsof de takjes worden vergroot. Dit geeft een speels effect. En is er gekozen voor rechte dinerkaarsen, hoewel een mooie twisted candle of kleurrijke dip-dye variant ook goed zou passen.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Wellmark / - Reviews @