Enrich your world!
Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • Nederlands
 • Sustainability

  Read more in our blogs

  • Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu? 05 Jun

   Sustainability Hoeveel staan we eigenlijk stil bij het milieu?

   Te weinig volgens de mensen die in 1974 besloten wereld milieu dag op te zetten op 5 juni. Een dag dat ervoor bedoeld is mensen bewust te maken van het milieu en er een dag bij stil te staan. In Nederland is hier nog weinig aandacht voor, terwijl we eigenlijk steeds meer bezig zijn met duurzaamheid. Wellmark levert graag een bijdrage aan het bewust maken van de mensen over het milieu op deze dag.

  • Treat your MOM with Wellmark! 28 Apr

   Sustainability Treat your MOM with Wellmark!

   Wil je je moeder dit jaar verrassen met een origineel en mooi cadeau? Wellmark helpt jou graag om je moeder goed te verwennen. Een mooi aanbod van cadeaus, maar ook een mega WINACTIE! De cadeaus zijn samengesteld met liefde en perfect voor Moederdag. Dus zoek je nog een mooi cadeau, lees verder….

  • WELLmark's favorieten.. 08 Mar

   Sustainability WELLmark's favorieten..

   Instagram is erg hot en happening in deze tijd. Voor bijna elk onderwerp kom je wel leuke accounts tegen op insta. Zo kunnen wij onszelf ook uren vermaken door inspiratie op te doen bij de leukste interieur accounts op Instagram. Hieronder laten we jullie wat leuke accounts zien, waarbij ze hun mening delen over onze producten! Ook nog opzoek naar interieur inspiratie? Lees vooral verder..

  • Goed voor het milieu, leuk voor je interieur! 26 Feb

   Sustainability Goed voor het milieu, leuk voor je interieur!

   Een leuke kaars daar en een bloemetje hier. We zijn in deze tijd allemaal veel bezig met ons huis leuk maken. We zitten allemaal veel thuis, logisch dus. Mooie woonaccessoires maken je huis vaak al wat vrolijker en gezellig, maar helaas zijn deze niet altijd even milieuvriendelijk. Daarom geven je we graag wat leuke woonaccessoires tips met wat leuke weetjes.

  • Een kleine stap naar een duurzamer leven! 12 Jan

   Sustainability Een kleine stap naar een duurzamer leven!

   Kleine stappen maken het grote verschil. Lees deze blog voor een mooi verhaal en wat handige tips!

  Seen 5 of the 5 articles

  Wellmark / - Reviews @