Ordered before 23:00, shipped the same day
Made in a social work environment
100% junk-free, vegan & reusable packaging
NL Gratis verzending vanaf €40,- BE vanaf €60,-
 • English
 • Wellmark - 17 / Jan / 2022

  Your happy place!

  Your happy place!

  In 2021 is er veel thuisgewerkt. Doordat we meer thuis zijn dan ooit, zijn veel mensen gaan kijken hoe ze hun woning een warm en gezellig gevoel kunnen geven. Dit is ook terug te zien in de woontrends. Zo draait het dit jaar volledig om persoonlijkheid, duurzaamheid, kwaliteit en eenvoud. Nieuwsgierig geworden naar de interieurtrends van 2022? Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

  Persoonlijke touch

  Een aantal woonstijlen zijn erg tijdloos, denk hierbij aan landelijk, industrieel en Scandinavisch. Wat dit jaar erg trendy wordt zijn stijlen als de jaren ’90, retro en minimalisme! Geef hier je eigen draai aan, zodat jij jezelf helemaal thuis voelt in je eigen huis.

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is een thema die in 2022 blijft groeien, dit geldt ook voor de woonindustrie. Met z’n allen moeten we ons best doen voor een betere wereld. Anno 2022 spelen duurzame keuzes daar een steeds belangrijkere rol in. Dit kan gaan om de meubels, maar ook om de accessoires in je huis. Recyclen is hier ook een groot onderdeel van. Zo worden er steeds meer gerecyclede producten op de markt gebracht, maar dit kun je natuurlijk ook zelf doen :). De flessen van Wellmark zijn van glas en dus makkelijk te hergebruiken. De flessen kunnen makkelijk gebruikt worden in de keuken als voorraadpot. Het staat ook nog is super chique!

  Haal buiten naar binnen

  Binnen en buiten vallen tegenwoordig steeds meer samen. Waar dat een paar jaar geleden heel anders was. Groene objecten worden binnen toegepast en grote ramen worden geplaatst. De woning en de buitenruimte worden hierdoor een harmonieus geheel.

  Kleed de leefruimte aan met planten in verschillende vormen en maten. Het is de perfecte manier om het buitengevoel naar binnen te halen. Dit kan op verschillende originele manieren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote plant of een wanddecoratie. Dit kan natuurlijk ook op een andere manier. Haal buiten naar binnen met trendy tuinmeubels. Een mooie hangstoel van bamboe of riet, zal binnen zeker niet misstaan. Kleed het meubelstuk met een zacht kussen of tapijt voor extra gemak.

  Kleuren en vormen

  In 2022 zijn het vooral lichte en natuurlijke tinten die centraal staan. Denk hierbij aan frisse kleuren, pastelkleuren, maar ook aan aardetinten. Ook dit jaar heeft Flexa de kleur van het jaar bekend gemaakt. ‘Bright Skies’: het is een luchtige, lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin. Met deze kleur kun je ontzettend veel kanten op. Om een balans te vinden in je woning kun je ‘Bright Skies’ combineren met diverse frisse en lichte kleuren.

  Ronde en organische vormen komen veel terug. Het geeft een speels effect aan je woning. Dit kan gaan om een spiegel, een vloerkleed of een eettafel. Gebruik meerdere aspecten met ronde vormen, om het gelijkmatig terug te laten komen in je interieur.

  Leave a comment

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Your email address will not be published

  * Required fields

  Wellmark / - Reviews @