Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden
Gemaakt in social werkplaatsen
100% troepvrij, vegan & herbruikbare verpakkingen
NL gratis verzending vanaf €40, BE vanaf €60
 • English
 • Sustainability

  Read more in our blogs

  • Binnenkijken bij @hetdroomhuisproject 31 Mar

   Sustainability Binnenkijken bij @hetdroomhuisproject

   Een binnenkijker bij de alleskunner Linda, ze woont samen met haar man, Marcel, en twee dochters. Het gezin komt net uit een drukke periode. Ze hebben hun derde nieuwbouwhuis gebouwd. Ja, je leest het goed! Je zou het bijna een hobby noemen. En dat dit het laatste nieuwbouwhuis is, is nog niet uitgesloten.

  • Vier de liefde met jouw Valentijn! ❤ 14 Feb

   Sustainability Vier de liefde met jouw Valentijn! ❤

   14 februari, dag van de liefde. De dag waarbij je elkaar net iets meer in het zonnetje zet. En je een goede reden hebt om samen iets leuks te gaan doen ;). Wie ga jij op deze speciale dag verrassen? Je geliefde, je beste vriend(in) of een familielid? Wellmark geeft je graag wat leuke tips met wat je kunt doen op Valentijnsdag!

  • Your happy place! 17 Jan

   Sustainability Your happy place!

   In 2021 is er veel thuisgewerkt. Doordat we meer thuis zijn dan ooit, zijn veel mensen gaan kijken hoe ze hun woning een warm en gezellig gevoel kunnen geven. Dit is ook terug te zien in de woontrends. Zo draait het dit jaar volledig om persoonlijkheid, duurzaamheid, kwaliteit en eenvoud. Nieuwsgierig geworden naar de interieurtrends van 2022? Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

  • Binnenkijken bij @charisathome 22 Dec

   Sustainability Binnenkijken bij @charisathome

   Wellmark kijkt binnen bij een echte interieur goeroe. Charis vertelt ons alles over haar interieurstijl, de verbouwing en over hoe Wellmark haar interieur versterkt. Haar Instagram account werd enorm populair nadat ze haar familie en vrienden in Duitsland op de hoogte hield van de verbouwing van haar eerste huis. In korte tijd kreeg zij een Instagram account met meer dan 32.000 volgers én een eigen website. Afgelopen periode heeft zij een grote verbouwing van haar nieuwe woning afgerond, waar ook de producten van Wellmark een hebben plekje kregen.

  • Christmas decoration 10 Dec

   Sustainability Christmas decoration

   De tijd van het jaar is weer aangebroken. We mogen ons huis weer gezellig maken! Misschien staat jouw kerstboom al! Om je hele huis in dezelfde kerstsfeer te krijgen, is dit een leuk en gemakkelijk DIY-project. Binnen drie stappen heb jij een leuke accessoire!

  Wellmark / - Reviews @