Clean dishes, fathers wishes

Ik zie er nu al tegenop; een leuk cadeau vinden voor de komende Vaderdag. Ja, dat is dichterbij dan je denkt, zondag 16 juni dus nog 13 nachtjes slapen. Waarom kan ik niets originelers bedenken dan sokken, gereedschap of een cadeaubon van de bouwmarkt?

 

Producten met karakter

Weet je, dit jaar neem ik het risico en ga ik met m’n lieftallige zus voor iets totaal anders. Ik kies voor een eigenzinnig product van Wellmark. Ssst, niet verder vertellen hè, voordat mijn vader deze blog leest…

Ik ken de oprichtster van deze lifestyle retailer Marleen van den Bogaart via een flexwerkplek en volg haar op Instagram. Zij durft met haar bedrijf te kiezen voor producten met een stoer karakter. De teksten op de planten, zeepdispensers en geurkaarsen gaan van ‘You Prick’ en ‘Light my fire’ tot ‘Clean dishes, dirty wishes’. De woonaccessoires van Wellmark zijn trendy en duurzaam, maar dragen ook nog eens bij aan een betere leefomgeving voor nu en de toekomst.

 

Hij doet de afwas

Nee, niet de kinderen gaan hard aan het werk deze Vaderdag, papa doet het lekker zelf! Met deze afwasmiddel pomp die hij cadeau krijgt kan hij meteen aan de slag. De fles is gevuld met 1L afwasmiddel, dat zijn flink wat afwasbeurten voor hem.

Na de afwas mag hij natuurlijk wel in de ontspannen modus met een kop knuffelthee erbij.

You prick

Heb je een cadeau uitgekozen bij Wellmark, dan zet je een kleine stap richting een betere leefomgeving. De producten zijn namelijk verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs de stickers en plakband zijn bewust geproduceerd en ingekocht.

Dit geldt ook voor de plantjes voor op de vensterbank beneden of in de slaapkamer. De cactussen en vetplanten zijn prima te onderhouden door de hardwerkende papa’s die weinig thuis zijn.

 

Geen tijd

Wat nu als je met Vaderdag geen tijd kunt vinden om langs te gaan met een of meerdere cadeaus? Wat zal je vader teleurgesteld zijn, of is er een andere oplossing? Ik denk dat een kaartje met deze tekst vast het een en ander kan goedmaken: 

Voor hem of haar
Als ik verder scrol door de webshop van Wellmark gaat het mis. De stijlvolle olijfolie fles uit Italië, de handcrème, de zeep en de kruidenthee’s in apothekerspotten…help hoe kom ik van dit hebberige gevoel af ;). Het grote voordeel van alle woonaccessoires vind ik dat ze qua kleur en 
stijl in zowat ieder interieur kunnen passen. Geen felle of opvallende kleuren en er is een keuze tussen wel of geen teksten op de producten. Of je gaat voor een eigen verzonnen tekst, over origineel gesproken! De tijd van naar de winkel haasten voor een last minute cadeau is verleden

tijd, just relax! 

 

 

Deze blog is geschreven door Karin Kraaijvanger van Praatje van Kaatje. Zij is freelance tekstschrijver & eerste hulp bij social media uit Sint-Michielsgestel. Ze geeft ook workshops in zakelijk bloggen en social media. 

www.praatjevankaatje.nl